Groepsaccommodatie/vakantiehuis

Onze groepsaccommodatie in het Drentse Diever is geschikt voor maximaal 25 personen. Het kindvriendelijke verblijf op bijna 3000m2 grond is thematisch ingericht naar het thema reizen. Een leuke extra te merken zowel in de vakantie boerderij waar de 9 slaapkamers zich bevinden als in het los staande bar, recreatie, keuken gedeelte Auberge le Monde. Het geeft de groepsaccommodatie in het zuidwesten van Drenthe een relaxte sfeer van ver weg en toch dicht bij huis.

Je huurt op groepsaccommodatie basis het gehele terrein met de vakantie boerderij, (bar, recreatie ruimte, volledige horeca keuken) Auberge le Monde, speelveld, speeltuin, grote schuur, boomgaardje en eigen parkeer gelegenheid.

Groepsaccommodatie Aangenaam – Olde Horst is door zijn kindvriendelijkheid zeer geschikt voor families. Een familieweekend of vakantie met een grotere groep veel is mogelijk. Eventueel kunnen er extra zaken naast de ‘kale huur’ van de groepsaccommodatie geboekt worden. B.v. onze Ofyr BBQ, Auspit (Australische BBQ), buffetten, tapbier en meer.

vakantie boerderij groepsaccommodatie Drenthe, vakantiehuis DieverDe ligging is perfect. Nabij centrum van het gezellige dorp Diever met zijn Brink en horeca gelegenheden. De Pancratius kerk op de Brink is uit de 12e eeuw, korenmolen de Vlijt uit de 19e eeuw en Diever heeft een hunebed.
Vanaf het terrein van de groepsaccommodatie is al zicht op nationaal park Drents-Friese Wold. Op 4km van een ander nationaal park, Dwingelderveld. In beide natuurparken is veel te ondernemen voor kinderen. Check hun informatie centra voor meer info.
De ligging ten opzichte van Giethoorn is slechts 25km en het rustigere maar net zo mooie nationale park de Weerribben ligt ernaast. Beide uiteraard bekend om met een fluisterbootje te varen. Rondvaarten zijn ook mogelijk.
Veenhuizen met het gevangenis museum, bierbrouwerij Maallust en kaasmakerij kaaslust is ook een leuke uitstap.

schieten 2.0 activiteiten groepsaccommodatie Aangenaam - Olde HorstPlaatsen als Leeuwarden en Groningen liggen op slechts 3 kwartier. Meppel en Assen op 20 minuten. Zwolle op 35 minuten en u ontvangt bij groepsaaccommodatie huur consumptiebonnen voor ons indoor speelparadijs Monkey Town Zwolle.

Wij bieden diverse groepsactiviteiten aan. Van kano, fietshuur, klimbos, paintball, quad rijden, schieten 2.0 (tip!), workshops, huifkar rijden, met legertruck over de hei (tip!) en meer. Klik HIER voor meer info.

Ook de mountainbike liefhebbers kunnen zich in dit prachtige gebied met zo’n 200km (!!!) aan routes voor de deur helemaal uitleven. Van beginner tot gevorderde MTB beoefenaars. MTB’s zijn eventueel te huur bij ons.

Huisdieren zijn bij ons niet welkom en wij houden van gezellige groepen maar daar hoort geen herrie bij.

Groepsaccommodatie Aangenaam – Olde Horst
Groepsaccommodatie Drenthe, Aangenaam - Olde Horst DieverHoofdstraat 29
7981 AC Diever
Tel: 06-40840588
Mail: aangenaam.oldehorst@gmail.com